Благоустрій та облаштування зупинки громацького автотранспорту та колодязя у по вулиці Шевченко Брав участь

Доданий
24.05.2017
Номер
16
Комунальне господарство

Даний проект передбачає облаштування якісної автобусної зупинки по вул. Шевченко та благоустрій навколишньої території, а саме – установлення зупинки громадського транспорту, облаштування колодязя для громадського користування та озеленення навколишньої території.

Автор проєкту
Олександр
Олександр Смущак
Бюджет
46 000 грн
Розрахунок бюджету

Опис

Обгрунтування бенефіціарів проекту

Основними бенефіціарами даного проекту є громадяни, що користуються послугами рейсового автобусу для добирання на роботу та додому; громадяни, що проживають неподалік; школярі, які добираються до навчальних закладів; літні люди та люди з особливими потребами; водії рейсового автобусу.

Інформація щодо очікуваних результатів в разі реалізації проекту

- Створення умов безпеки руху транспортних засобів ( в даному випадку це рейсовий автобус); - Забезпечення безпечних і комфортних умов для громадян ( в даному випадку під час очікування рейсового автобусу); - Забезпечення безпечних умов очікування автобусу також дітей, літніх людей та людей з фізичними обмеженнями; - Створення комфортного транспортного сполучення по місту; - Сприятиме організації безпечного і регулярного перевезення громадян; - Забезпечення безпечних і комфортних умов роботи водіїв рейсового автобусу; - Забезпечення чистоти та привабливості на даній ділянці дороги.

Контакті дані автора

olga-yashuk@mail.ru